Welkom bij Kanovereniging de Futen

Een kanovereniging met geschiedenis en gelegen aan het prachtige Zuidlaardermeer, iets verscholen achter het riet van het eiland voor onze deur.
We wensen u veel plezier met het bekijken van onze site en hopen u natuurlijk als u zich voor deze prachtige sport interesseert, eens te ontmoeten op onze trainingsavonden of bij een Open Clubavond die we 5 maal per jaar houden.   Informatie over de  Open Clubavonden vindt u onder de link Vaarkalender. Tevens is opgenomen onder de link techniek een verwijzing naar de website van   SportZorg Nederland/oefeningen  ter voorkoming van blessures.

Mogelijk wordt kanovaren ook uw sport.

De links aan de linkerzijde leiden u door de site.    In de kop vindt u gegevens over de locatie van de vereniging, contact gegevens en informatie over de aanmelding.